fbpx

Det är väl ingen som läser en blogg nuförtiden!

Ungefär så har jag tänkt de senaste åren. Ändå har jag behållt alla domäner jag äger, trots att de flesta har stått tomma i ett par år. Efter mycket tänkande under våren 2023 så tyckte jag det var dags att tankarna fick en plats att synas. För kanske fanns det en möjlighet att någon skulle vara intresserad av vad jag tänkte? Kanske skulle någon bli inspirerad och få nytt hopp kring den verksamhet som vi alla någonstans där djupt inne älskar. Vi la ju trots allt ner ett par år att utbilda oss för att arbeta inom den!

Efter lite bollande med folk kring namn så registrerade jag domänen tankaromförskola.se, och ja; det visade sig faktiskt gå att registrera .se-domäner med åäö i namnet!

Öven om jag hade många tankar att dela med mig av så kanske de inte var nog många för att få kontinuitet för att driva en hel blogg. Och det vore ju såklart kul om bloggen skulle få en och annan besökare. Jag frågade genast mina kompisar Anton och Anders om de ville vara med och skriva. Och sen frågade jag några till, och sen några till. Tillslut var vi ett helt gäng, och då började det faktiskt kännas på riktigt att jag var något på spåret.

Kunde vi genom den här bloggen fylla ett hål?

Ja, det återstår att se.

Hoppas du gillar läsningen och att den här bloggen kan ge dig nya perspektiv och ny kraft att fortsätta kämpa för den verksamhet som vi alla trots allt någonstans djupt inne i oss fortsätter att kämpa för.

/Johan Eckman, augusti 2023

Författare